Acupunctuur in Voorburg of Monster

U denkt er over na met behulp van de Oosterse geneeswijze iets aan uw klachten te willen doen? Acupunctuur in Voorburg of Monster is dan mogelijk een optie. In Nederland wordt steeds vaker gekozen voor de acupunctuur behandeling. De reguliere of Westerse geneeskunde kan veel klachten niet oplossen. Daardoor wordt in sommige gevallen uitgeweken naar acupunctuur, omdat dit in dergelijke gevallen vaak een geschikte oplossing blijkt te zijn. Deze behandeling valt onder de complementaire en alternatieve geneeskunde.

Acupunctuur Voorburg of Monster.

Acupunctuur Voorburg of Monster.

Hoe werkt acupunctuur in Voorburg of Monster?

Is er sprake van een fysieke klacht of een ziekte? Dan is de kans aanwezig dat uw lichaamsenergie verstoord is. Uw lichaamsenergie kan worden verstoord door stress, slechte voeding en emoties. Wanneer hier gedurende een langere tijd sprake van is, kan dit resulteren in verschillende klachten en ziektes.

Heeft u al eens eerder een acupunctuur behandeling gezien? Bij acupunctuur wordt met dunne naaldjes gewerkt, die in de huid worden geprikt. Deze naaldjes worden zorgvuldig geplaatst op bepaalde plekken in het lichaam, ook wel energiebanen of meridianen genoemd. Aan de hand van de klachten zal een diagnose worden gesteld. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld. In het behandelplan wordt duidelijk gemaakt welke van de 365 acupunctuurpunten kunnen worden gebruikt om de klacht of klachten die u heeft, te verhelpen. De acupunctuur behandeling kan worden uitgevoerd door artsen en niet-artsen.

Is acupunctuur wellicht iets voor u?

Acupunctuur bestaat al sinds mensenheugenis. Acupunctuur is zelfs één van de oudst bekende geneeskundige methoden die er bestaan. Alhoewel de Westerse of reguliere geneeskunde veel korter bestaat, vertrouwen hier toch veel mensen blindelings op. Het probleem van de Westerse geneeskunde is dat hier veelal aan symptoomonderdrukking of symptoombestrijding wordt gedaan. Het is echter vooral belangrijk dat wordt onderzocht, waardoor de klacht of het probleem is ontstaan. Door de oorzaak aan te pakken, kunnen de klachten verdwijnen. Met behulp van acupunctuur wordt getracht de oorzaak van de klacht te verhelpen.

Acupunctuur in Voorburg of Monster?

Als u op zoek bent naar een specialist voor acupunctuur in Voorburg of Monster, bent u bij Seyoung aan het juiste adres. De acupuncturist in Voorburg of Monster beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van acupunctuur. Seyoung is aangesloten bij de belangrijkste overkoepelende instanties. De behandeling wordt daarom in de meeste gevallen gedeeltelijk of in zijn geheel vergoed.

Acupunctuur vergoeding bij Seyoung

De acupunctuur behandeling zal bij Seyoung in de meeste gevallen dus gedeeltelijk of helemaal worden vergoed. Om hier zeker van te zijn, is het verstandig eerst te informeren bij uw zorgverzekering. Zij kunnen u uitleggen in hoeverre u in aanmerking komt voor de acupunctuur vergoeding.

Het is mogelijk om uw wensen tijdens een consult of kennismakingsgesprek voor te leggen. Heeft u verschillende vage klachten? Dan proberen we er samen achter te komen wat het probleem kan zijn. Aan de hand van de gestelde diagnose zal vervolgens voor u een behandelplan op maat worden opgesteld.

Consult inplannen voor een acupunctuur behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘acupunctuur in Voorburg of Monster’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar info@seyoung.nl.

  • Altijd in ervaren handen
  • Uw zorg is onze zorg
  • Professioneel en eerlijk advies