Cupping

Den Haag

Cupping in Den Haag

Cupping is een behandeling met paarse afdrukken op het lichaam. Deze eeuwenoude geneeswijze kan voor veel verschillende aandoeningen en doeleinden worden ingezet. Cupping gaat namelijk uit van het principe dat het lichaam zichzelf kan herstellen als er een goede doorbloeding kan plaatsvinden. In mijn praktijk in Den Haag bied ik cupping behandeling aan om jouw doorbloeding te stimuleren zodat jouw lichaam zichzelf kan herstellen van uiteenlopende klachten.

Wat is cupping?

Bij mijn praktijk in Den Haag kun je onder andere terecht voor een veilige cupping behandeling. Deze eeuwenoude behandeling stimuleert de doorbloeding in het lichaam. Het lichaam kan zichzelf van veel klachten herstellen als de doorbloeding word gestimuleerd. Cupping is een zeer effectieve manier om de stagnatie in het bloed op te heffen. Cupping in Den Haag is een behandeling waarbij verhitte kopjes omgekeerd op de huid worden geplaatst, meestal op de rug. In de kopjes ontstaat een vacuüm door de hitte en dit trekt de huid onder het kopje omhoog, waardoor er bloed naar deze plek wordt gezogen. Met behulp van cupping in Den Haag kunnen op deze manier afvalstoffen worden afgevoerd. Zo stroomt de doorbloeding weer goed door je lichaam.

Cupping Den Haag 
Cupping Den Haag 

Voor wie is cupping weggelegd?

Cupping is zeer effectief bij het opheffen van stagnatie in het bloed en dit helpt het lichaam om te herstellen van veel verschillende klachten. Zo kan het helpen om de spieren te versoepelen en vermindert het spierpijn, gewrichtspijn, lage rugpijn en artritis. Ook bij huidklachten zoals acne en eczeem is cupping in Den Haag een effectieve behandeling. Voor iedereen die graag wilt detoxen of ontgiften, ook wel het afvoeren van afvalstoffen genoemd, is deze behandeling ideaal. In mijn praktijk in Den Haag werk ik professioneel met deze techniek en kun je terecht voor een veilige cupping behandeling. 

Cupping behandeling in Den Haag

Wil je je cupping behandeling combineren met een intuïtieve massage, holistische coaching of een energetische behandeling (reiki I) dan is dit allemaal mogelijk. Op basis van jouw klachten en situatie adviseer ik je graag wat het best bij jou aansluit om je terug in balans te brengen. Wil je graag een afspraak maken voor cupping in Den Haag of heb je nog vragen over cupping, neem dan gerust contact met mij op. Als je vragen hebt over mijn andere behandelingen, kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen. Ik ben te bereiken via Whatsapp, e-mail en je kunt een voicemail achterlaten. Ik beantwoord je bericht dan zo snel mogelijk.

Massage Den Haag

Tarieven

1e Consult

Intake, coaching en behandeling – 90 min

€ 85,-

Vervolgconsult

Coaching en behandeling – 60 min

€ 70,-