Cupping resultaten

Cupping wordt als therapie al enkele duizenden jaren toegepast. Waar het in de tijd van onder meer de Egyptenaren werd ingezet tegen aandoeningen als koorts gingen de oude Grieken nog wat verder. Cupping heeft zich in de jaren steeds verder geëvolueerd en wordt tegenwoordig op tal van cupping punten ingezet. Cupping resultaten verschillen per patiënt en zijn veelbelovend.

 

Welke cupping resultaten kunt u verwachten?

De cupping therapie wordt steeds vaker gebruikt als een intensieve massage manier waarmee uw spierknopen ontspannen. Door bovenop de bepaalde cupping punten een kopje te plaatsen dat vacuüm zuigt worden cupping resultaten bereikt. Het kopje wordt eerst warm gemaakt en daarna op zijn plaats gezet. Cupping resultaten ontstaan door een betere doorbloeding van het gebied onder het kopje. De zuigkracht zorgt ervoor dat een betere doorbloeding optreedt die u kunt vergelijken met een stevige massage. Ook als de kop verwijderd is worden cupping resultaten verder geoptimaliseerd. Zolang de verkleuring aanwezig is en nog lange tijd daarna voelt u een merkbaar verbeterde energie.

 

Cupping resultaten bij massages en schoonheidsbehandelingen

Cupping wordt zowel toegepast op uw rug, borst, armen, benen, handen en voeten. Daarnaast bestaat een uitgebreid aanbod van cupping mogelijkheden die op het hoofd en gezicht worden aangebracht. Het is belangrijk dat u zich vooraf informeert over de cupping resultaten die een behandeling van het gezicht heeft. Lees ervaringsverhalen van anderen en zie hoe de huid een oppepper krijgt als resultaat van een betere doorbloeding. Net als cupping aan de rug ontstaan op het hoofd verkleurde plaatsen waar de kopjes geplaatst worden. Deze verkleuringen trekken na verloop van een aantal dagen vanzelf bij.

 

Cupping resultaten voor iedereen?

Net zoals bij iedere andere vorm van massage en therapie zijn cupping resultaten voor iedereen anders. U ervaart de behandeling op uw eigen manier, net zoals uw lotgenoten dat doen. Door vooraf zoveel mogelijk informatie te lezen over de cupping techniek weet u enigszins hoe u uw verwachtingen kunt plaatsen. Stel uw vragen aan de therapeut en ga zo ontspannen mogelijk de sessie in. Het vacuüm trekken van de kopjes kan als gevoelig worden ervaren. Hebt u een lage pijngrens bereidt u dan voor op een lichte vorm van pijn. Door de zuigkracht worden afvalstoffen op een efficiënte wijze afgevoerd en krijgt het behandelde gebied een betere doorbloeding. Pijnklachten kunnen door cupping resultaten hebben die als positief worden ervaren. U zit beter in uw vel en de gevoeligheid van spieren en gewrichten wordt minder. Cupping resultaten zijn persoonlijk en gaan vaak nauw samen met de beleving van de sessie.

 

Lees meer over cupping resultaten

Cupping is als therapie in opkomst en daarmee wordt ook de mogelijkheid om over de techniek te lezen steeds beter toegankelijk. Online is een bron aan informatie beschikbaar waarbij u alle ins en outs kunt inzien. Lees alles over de toepassingsgebieden van deze eeuwenoude therapeutische behandelmogelijkheid en zie wat cupping voor u kan betekenen.