Holistisch coach

Holistisch coach

Het lichaam communiceert met ons en als er iets langdurig uit balans is kunnen er klachten ontstaan. Door vanuit het geheel te kijken, ook wel holistisch genoemd, kunnen deze klachten worden herleidt naar de oorzaak. Holistische coaching helpt bijvoorbeeld goed bij slaaploosheid, een burn-out en lifestyle-gerelateerde klachten. Als holistisch coach zie ik jou als geheel en ik help je om de oorzaak te vinden van klachten en om terug in balans te komen.

Wat is een holistisch coach?

Door te behandelen vanuit een holistische aanpak kan de oorzaak van een probleem worden gevonden in plaats van symptomen te bestrijden met methodes en tijdelijke oplossingen. Coaching vanuit holisme/holistisch wilt zeggen dat er vanuit het geheel wordt behandeld in plaats van vanuit aparte delen. Alles is namelijk met elkaar verbonden en onze fysieke, spirituele en geestelijke gesteldheid hangt allemaal met elkaar samen. Zo kan een fysieke klacht bijvoorbeeld ontstaan door emotionele pijn of kan een mentaal probleem ontstaan door een zwakke darmgezondheid. Dit is typerend voor de Chinese geneeswijze die de mens als een geheel beschouwd.

Holistisch coach
Holistisch coach

Werkwijze van een holistisch coach

Ik ga als holistisch coach niet uit van methoden, maar stel jouw proces centraal en pas daarop mijn behandeling aan. In een aantal luistersessies gaan we signalen herkennen van jouw lichaam en geest en zullen we deze vertalen: wat wilt jouw lichaam of jouw geest aangeven met de klachten die je ervaart? Je krijgt hierbij een diagnose vanuit de Chinese geneeswijzen en krijgt een persoonlijk advies op het gebied van gewoonten, lifestyle en voeding. Als holistisch coach ben ik er om je in een aantal sessies te helpen door naar je te luisteren en met diepgaande gesprekken leer je jezelf beter begrijpen. Door holistisch als coach te werken ga ik in op verschillende gebieden en de luistersessies worden eventueel gecombineerd met massage en acupunctuur.

Holistische behandeling in Den Haag

Ben je benieuwd naar de beste versie van jezelf en wil je holistische coaching ervaren? Je bent welkom in mijn praktijk in Den Haag. We beginnen met een intake waarbij we kijken hoe we jou het beste kunnen ondersteunen. Holistische coaching is te combineren met massage, acupunctuur en een energetische behandeling. Naast holistisch coach ben ik reiki 1 behandelaar en kan ik je op verschillende niveaus helpen: spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal. Neem gerust contact met mij op via Whatsapp, e-mail en stuur een voicemail bericht als je vragen hebt of graag een kennismaking wilt inplannen.

Holistisch coach

Tarieven

1e Consult

Intake, coaching en behandeling – 90 min

€ 85,-

Vervolgconsult

Coaching en behandeling – 60 min

€ 70,-