Acupunctuur in Leidschendam

Wanneer u bepaalde fysieke klachten hebt of ziek bent, is acupunctuur in Leidschendam mogelijk een geschikte oplossing hiervoor. Opvallend is dat er in Nederland tegenwoordig steeds vaker wordt gekozen voor de acupunctuur behandeling. Een belangrijke reden hiervan is dat de Westerse of reguliere geneeskunde sommige klachten niet kan oplossen. Er wordt in dergelijke gevallen dus soms uitgeweken naar acupunctuur. Acupunctuur blijkt namelijk in veel gevallen een geschikte oplossing te zijn voor verschillende soorten klachten. De acupunctuur behandeling valt onder de alternatieve of complementaire geneeskunde.

Acupunctuur Leidschendam.

Acupunctuur Leidschendam.

Hoe werkt acupunctuur in Leidschendam?

Heeft u last van een ziekte of van een bepaalde fysieke klacht? Dit komt in de meeste gevallen door een verstoorde lichaamsenergie. Lichaamsenergie kan door onder andere slechte voeding, emoties en stress worden verstoord. Bij chronische verstoring van de lichaamsenergie kan dit leiden tot diverse klachten en ziektes.

U heeft waarschijnlijk wel eens op tv of online een foto of video van een acupunctuur behandeling gezien. Er wordt met de acupunctuur behandeling gewerkt met dunne naaldjes. Deze dunne naaldjes worden in de huid geprikt. Het lijkt wellicht of dit willekeurig gebeurd, maar hiervoor worden specifieke plekken van het lichaam geselecteerd. Deze plekken worden ook wel energiebanen of meridianen genoemd. Er bestaan in het lichaam 365 acupunctuurpunten, waarbij ieder punt een specifieke werking heeft. Indien u bepaalde klachten heeft, zal door de acupuncturist worden vastgesteld welke acupunctuurpunten u kunnen helpen bij het herstel. Deze behandeling kan door zowel artsen als niet-artsen worden uitgevoerd.

Heeft u wel eens een acupunctuur behandeling overwogen?

Acupunctuur hoort bij de oude Oosterse geneeswijze. Opvallend is dat er destijds al enorm veel kennis was over het lichaam en de energiebanen. Het is vandaag de dag nog steeds niet duidelijk hoe men dit vroeger kon weten. De Westerse of reguliere geneeskunde bestaat veel korter. Er wordt toch veelal blindelings vertrouwt op deze Westerse geneeskunde. De Westerse geneeskunde pakt in veel gevallen niet het onderliggende probleem aan. Er wordt vooral gekeken naar de symptomen die u heeft. Deze symptomen worden zo veel mogelijk bestreden en onderdrukt. Hiermee wordt het onderliggende probleem echter niet verholpen. Dit gebeurt wel met Acupunctuur. Acupunctuur pakt de oorzaak van uw klacht aan, waardoor het probleem op deze manier verholpen kan worden.

Acupunctuur in Leidschendam?

U bent bij Seyoung aan het goed adres, indien u op zoek bent naar acupunctuur in Leidschendam. De acupuncturist in Leidschendam en omgeving beschikt namelijk over de benodigde kennis en ervaring om u te kunnen helpen. Omdat Seyoung is aangesloten bij de belangrijke overkoepelende instanties, is het in veel gevallen mogelijk om de behandeling gedeeltelijk of in zijn geheel vergoed te krijgen.

Acupunctuur vergoeding bij Seyoung

Informeer altijd eerst bij uw zorgverzekering of alternatieve therapie kan worden vergoed. Bij de meeste zorgverzekeraars wordt standaard een gedeelte hiervan vergoed. Bent u aanvullend verzekerd? Dan is het mogelijk zelfs zo dat de volledige acupunctuur behandeling vergoed wordt. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u uitleggen wat uw klachten zijn. Samen met de acupuncturist zal een diagnose worden opgeteld. Aan de hand van deze diagnose wordt er vervolgens een behandelplan op maat voor u opgesteld. Samen met u zal getracht worden de klacht of klachten te worden verholpen.

Consult inplannen voor een acupunctuur behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘acupunctuur in Leidschendam’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar info@seyoung.nl.

  • Altijd in ervaren handen
  • Uw zorg is onze zorg
  • Professioneel en eerlijk advies