Wat is LEAP

LEAP staat voor Lifeforce Energy Awakening Process. Het is een natuurlijke en directe overdracht van levensenergie. Deze levensenergie die wij als mens allemaal bezitten sluimert vaak in ons.  LEAP fungeert als katalysator in het ontwaken en activeren van deze krachtige levensenergie. Eenmaal ontwaakt, vindt er een diepgaande herbedrading plaats in de hersenen en het centrale zenuwstelsel.

Het proces is gebaseerd op de wetenschap van vibratie en trillingen. Door vibratie te creëren in hersengolven en interne processen vinden er verschuivingen plaats. Lagen van geconditioneerde mentale beperkingen en blokkades die zich gedurende het leven opbouwen mogen worden afgepeld. Denk hierbij aan traumatische ervaringen of diepgewortelde conditioneringen en patronen.

LEAP is het pad van overgave. Het is een natuurlijk en intuïtief energetisch proces, waarbij geen middelen worden gebruikt. Hoe meer het lukt je verwachtingen en controle los te laten, des te  makkelijker de overgave aan de flow van de energie in het moment.

In alle veiligheid brengt het precies wat je systeem op dit moment nodig heeft en aankan. LEAP brengt transformatie teweeg en zal uiteindelijk resulteren in een metamorfose van zowel lichaam als geest. Het zal je begeleiden om terug te stappen in je authentieke kracht, meer in flow, vervulling en vreugde van het bestaan


LEAP sessie

Tijdens een LEAP-sessie lig je op een yogamat. Er wordt muziek afgespeeld om je te ondersteunen in het proces en de facilitator raakt je intuïtief aan op bepaalde punten op het lichaam. Het enige dat van je wordt gevraagd, is je lichaam en geest te ontspannen om je aan het proces over te kunnen geven. Alles wat zich voordoet mag ervaren worden.

Sommigen beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat hen diepe inzichten of realisaties geeft. Voor elk individu is de ervaring uniek, elke keer weer.

Een breed scala aan verschijnselen kunnen tijdens een sessie optreden:

 • Energiek: stil liggen maar de energie door je lichaam voelen stromen
 • Visueel: licht, kleuren of afbeeldingen zien, astrale reizen, heilige geometrie, visioenen
 • Emotioneel: woede, verdriet, vreugde, angst, gelach… doorvoel de emoties zonder ze te onderdrukken zodat ze kunnen worden losgelaten. Misschien wil je schreeuwen, lachen of huilen, en dat is allemaal welkom.
 • Kinesthetisch: lichaamsbewegingen, strekken, yogahoudingen, schudden, mudra’s. Laat je lichaam op eigen kracht bewegen zonder dat de geest zich er mee bemoeit. Alle bewegingen zijn welkom.
 • Gelukzaligheid, eenheid, verbinding met de bron

Het kan zijn dat je de eerste paar sessies helemaal niet veel voelt. Toch wordt wel opgemerkt dat er innerlijke veranderingen plaatsvinden tussen de sessies door. Niet iedereen is er even gevoelig voor, maar je voelt altijd wel iets. Het is een kwestie van tijd. Hoe meer je contact maakt met deze energie van binnen, hoe dieper het gaat. Elke sessie is anders.

En ja het is een opruimproces. Soms komen er dingen aan de oppervlakte die je liever niet ziet, voelt of ervaart. Maar er komt niets naar boven wat je niet aan kunt. Het enige dat gevraagd wordt, is om er doorheen te gaan om spanning en blokkades los te mogen laten. De opruiming zorgt uiteindelijk voor meer voldoening in het leven.

Het wordt aanbevolen om deel te nemen aan een reeks van 3 tot 5 sessies om de meest gunstige ervaring te hebben.

Wat kan LEAP jou brengen

 • meer mentale helderheid, gevoelens van rust, vrijheid en vreugde, leven in het huidige moment
 • Verandering in gewoonten, levensstijl, eetpatroon en slaappatroon
 • Genezing op vele niveaus kan plaatsvinden – fysiek, emotioneel, cognitief, psychologisch, seksueel, spiritueel.
 • staten van diepe gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid
 • toename van de algehele energie en vitaliteit
 • bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam

 

 • het afpellen van de lagen van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele beperkingen
 • begrijpen en loslaten van beperkende overtuigingen
 • emotionele bevrijding en het overwinnen van traumatische ervaringen
 • meer vertrouwen, veerkracht en daadkracht
 • meer verbonden met je intuïtie
 • meer afstemming met je ware zelf en doel
 • verbeterde creativiteit en productiviteit
 • verschuiving naar een bewuster leven

LEAP privé sessie

1 op 1 sessie + begeleiding (locatie & datum in overleg) – 2 uur

€220,-

LEAP duo sessie

2 pers + begeleiding (locatie & datum in overleg) – 2 uur

€350,-

LEAP kleine groep

? aantal pers. + begeleiding (locatie & datum in overleg) – 2 uur

€ ?,- 

Review

Lieve Chantal,

Ik wil je echt zo erg bedanken! Ik voel me helemaal geland op aarde. Ik merk dat mijn lichaam van alles aan het afvoeren en verwerken is, echt een nieuwe balans aan het vinden.

Ik vind het zo bijzonder wat voor veranderingen in mijn leven aan het plaatsvinden zijn en hoe rustig en vol vertrouwen ik hierin kan blijven staan. Vol overgave. En dat na pas 4 sessies!!!! Het is zo bijzonder terwijl het zo vanzelfsprekend voelt. Wauw!

Ik wil je echt laten weten hoe super dankbaar. Ik je ben

~ Nienke ~

Review

Lieve Chantal,

Ik ben niet zo van de groepssessies en helemaal niet van het praten. Door jouw warmte en liefde die jij erin steekt voel ik mij echt op mijn plaats in de groep.

Dit is mijn 5e LEAP sessie en wat ben ik erop vooruit gegaan in mijn dagelijkse leven. Voorheen maakte ik me altijd druk om dingen die er niet toe deden en nu ‘I don’t care anymore’!!

Ik heb zoveel nieuwe ideeën door LEAP gekregen.

Het is een ervaring die ik iedereen kan aanraden. Het heeft voor mij in korte tijd zoveel veranderd, dat ik je echt uit mijn hart dankbaar ben dat ik dit heb mogen ervaren en wil blijven ervaren.

Je bent een schat!

~ Shai ~

~ Shai

Review

Goedemorgen Chantal,

Hier een berichtje, ik denk vaak aan jou, omdat mijn leven er zo anders uit is gaan zien.

Sinds een paar weken is er een kentering ontstaan in mijn belevingswereld. Ik voel me oersterk! Meer zelfvertrouwen en vertrouw enorm op mijn pad. Ik accepteer wat er in mijn leven gebeurd, omdat ik voel dat er een hoger plan is. Ik dank iedere dag voor mijn leven en ben ontzettend dankbaar. Ik heb eindelijk mijzelf geaccepteerd met alles wat erbij hoort en dat geeft rust. Leap heeft mij hier mee geholpen. Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen.

Lieve groet

~ Nathalie ~

Review

Hoi Chantal,

Ik kan nog steeds niet onder woorden brengen wat er zondag allemaal is getransformeerd. Ik kan ook niet eens benoemen welke bewegingen ik heb gemaakt. Ik zat er zo diep in.

Volgens mij, nu ik dit schrijf, heb ik in de essentie een diep van gevoel rouw losgelaten, loslaten van alles en controle loslaten. En de angst die daarbij hoort loslaten. LOSLATEN Gisteren voelde ik me melodramatisch en vandaag is er zoveel verschoven. Heel dankbaar!

~ Fleur ~

Review

Lieve Chantal,

Sinds de LEAP sessie bij je ben ik veel meer gaan dansen, zoals ik voorheen deed in het dagelijks leven. Gracieus bewegen, uiten als ik het naar mijn zin heb en loskomen. Los bewegen, laten vloeien, mee met de flow, zonder remmingen. Zelfs tijdens het coachen van klanten, dansend een moment nemen in het moment.

Dankjewel!

~ Dharwin ~