Embodiwork

Consult

Tijdens een consult bij Praktijk Chanti Ohm wordt ondersteuning geboden bij het leren begrijpen van de communicatievorm van lichaam en geest. Het streven is om jou met inzichten en adviezen weer in verbinding en balans te brengen.

De lichamelijke uiting van de klacht wordt benaderd vanuit holistische Chinese Geneeswijzen. Welke behandeling wordt toegepast is afhankelijk van de aard van de klacht. Vaak is het een combinatie van diepgaande gesprekken tijdens de luistersessie, intuitieve massage, energetisch bodywork en acupunctuur. In sommige gevallen kan er besloten worden de behandeling te ondersteunen met kruiden. Daarnaast wordt je voorzien van adviezen op het gebied van lifestyle daar het bijdraagt aan het helingsproces.

Luistersessie

Hoe communiceert jouw lichaam met je? In deze sessies ligt de focus op het vertalen van de communicatie van je lichaam en geest. Hierbij wordt een diagnose vanuit Chinese geneeswijzen gegeven en krijg je adviezen op het gebied van lifestyle, voeding en gewoontes. Tijdens deze sessies vinden echte eye-openers plaats!

Intuïtieve massage & Embodiwork

Een vorm van massage waarbij intuïtief gevoeld wordt waar blokkades in het lichaam zijn. Deze blokkades worden gemasseerd en mogen doorvoeld worden. Hetgeen jou niet meer dient mag losgelaten worden, wat zal zorgen voor meer ruimte en ontspanning. Embodiwork gebeurt d.m.v. handoplegging. Dit zal zorgen voor een betere belichaming en daarmee een betere doorstroming van jouw levensenergie.

Acupunctuur

Een geneesmethode die reeds duizenden jaren oud is en deel uitmaakt van de Traditionele Chinese Geneeswijzen. Ieder lichaam heeft een zelfhelend vermogen. Als het niet in staat is zelf de balans te herstellen, kunnen er verstoringen optreden in het communicatienetwerk van het lichaam.

Door bepaalde punten aan te prikken in dit netwerk, kan de energie weer gaan stromen en kunnen klachten verminderen of zelfs verdwijnen

Kruidentabletten (eeuwenoude kruidenformules)

Indien het lichaam bepaalde symptomen vertoont die van binnenuit ondersteunt moeten worden, kan besloten worden eeuwenoude kruidenformules in te zetten. Kruiden kunnen ingezet worden om hun voedende, opheffende of juist afdrijvende werking.

Tarieven

1e Consult

Intake, coaching en behandeling – 90 min

€ 85,-

Vervolgconsult

Coaching en behandeling – 60 min

€ 70,-