Acupunctuur in Scheveningen

U denkt na over acupunctuur in Scheveningen? Een acupunctuur behandeling kan uitkomst bieden, indien u last heeft van bepaalde klachten. Een acupunctuur behandeling is een steeds vaker gekozen behandelvorm in Nederland. Er zijn in Nederland veel mensen met chronische klachten, die niet opgelost kunnen worden met de reguliere geneeskunde. Acupunctuur blijkt in dergelijke gevallen vaak een goede oplossing te zijn. Acupunctuur valt onder de complementaire en alternatieve geneeskunde.

Acupunctuur Scheveningen.

Acupunctuur Scheveningen.

Hoe werkt acupunctuur in Scheveningen?

Bij veel mensen is de lichaamsenergie verstoord. Dit kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld stress, slechte voeding en emoties. Wanneer er gedurende een langere periode sprake is van verstoorde lichaamsenergie, kan dit resulteren in fysieke problemen en verschillende ziektes.

U heeft vast wel eens een acupunctuur behandeling gezien? Er wordt bij acupunctuur met dunne naaldjes gewerkt. Deze naaldjes zullen bij energiebanen of meridianen in de huid worden geprikt. Voordat een behandelplan kan worden opgesteld, moet er een diagnose worden gesteld door een specialist. Aan de hand van de diagnose wordt bepaald welke acupunctuurpunten in het lichaam kunnen worden geprikt tijdens de behandeling. De verschillende acupunctuurpunten hebben namelijk allemaal een verschillende werking. Er wordt onderscheid gemaakt tussen 365 acupunctuurpunten. Acupunctuur kan door zowel artsen als niet-artsen worden uitgeoefend.

Ruim 80 universiteiten in de Verenigde Staten bieden een aan acupunctuur gelieerde opleiding aan. Ook de beste universiteiten in de VS bieden deze opleidingen aan. Acupunctuur wordt in de Verenigde Staten, net als in Nederland, gezien als een methode die buiten de reguliere of Westerse geneeskunde valt. Het is echter opvallend dat steeds meer mensen kiezen voor de acupunctuur behandeling. De belangrijkste reden is dat veel chronische klachten niet door de reguliere geneeskunde worden opgelost. Acupunctuur kan dat in sommige gevallen wel.

Is acupunctuur iets voor u?

Acupunctuur is één van de oudst bekende geneeskundige methoden die er bestaat. De Westerse geneeskunde bestaat echter pas enkele tientallen jaren. Het is daarom eigenlijk vreemd dat men soms blindelings vertrouwt op de Westerse geneeskunde. De Westerse geneeskunde doet tegenwoordig vaak vooral aan symptoombestrijding of –onderdrukking. Het is juist belangrijk dat de onderliggende oorzaak van de klacht wordt aangepakt.

Acupunctuur in Scheveningen?

Bent u op zoek naar een specialist voor acupunctuur in Scheveningen? De acupuncturisten in Scheveningen hebben vaak ieder een eigen specialisatie. Kiest u voor acupunctuur in Scheveningen en omgeving bij Seyoung? Dan kiest u voor een acupuncturist met veel ervaring en een brede kennis over de Oosterse geneeswijze. Seyoung is aangesloten bij de belangrijke overkoepelende instanties. Het is daarom vaak mogelijk dat de acupunctuur behandeling (gedeeltelijk) wordt vergoed.

Acupunctuur vergoeding bij Seyoung

Bij Seyoung wordt uw acupunctuur behandeling in de meeste gevallen gedeeltelijk of zelfs helemaal vergoed. Informeer hiervoor altijd eerst naar bij uw zorgverzekering. Tijdens het consult kunt u uitleggen wat uw klachten precies zijn. Heeft u vage klachten, dan is dit geen probleem. Samen met u zal worden achterhaald wat het achterliggende probleem is. Er zal vervolgens een behandelplan op maat voor u worden opgesteld.

Consult inplannen voor een acupunctuur behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘acupunctuur in Scheveningen’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar info@seyoung.nl.

  • Altijd in ervaren handen
  • Uw zorg is onze zorg
  • Professioneel en eerlijk advies