Massage

Den Haag

Massage in Den Haag

Het menselijk lichaam geeft altijd aan wat het nodig heeft, maar in ons drukke bestaan gaan we daar snel aan voorbij. Door onze drukke geest vergeten we dat ontspanning en contact met het lichaam belangrijk is om ons goed en gezond te voelen. Ontspanning met behulp van massage heeft daarom veel gezondheidsvoordelen. In mijn praktijk in Den Haag werk ik met een vorm van massage waarbij ik intuïtief masseer en een massage bij mij is altijd persoonlijk afgestemd op jou.

Het belang van massage

Een massage heeft zoveel gezondheidsvoordelen dat het eigenlijk voor iedereen een gewoonte zou moeten zijn. Een massage kan helpen bij slapeloosheid, burn-out en lifestyle-gerelateerde klachten. Masseren zorgt voor een betere bloedcirculatie en tijdens een massage worden ook de lymfevaten geactiveerd, waardoor afvalstoffen afgevoerd worden. Dankzij het masseren worden de spieren losgemaakt, dit verzacht pijnlijke spieren en maakt alles weer soepel. Door de aanraking kan het lichaam volledig ontspannen en maak je bovendien gelukshormonen aan. Je voelt je na een massage gelukkig en je kan slapen als een roos! De ontspanning van massage helpt je om weer in balans te raken en in contact te komen met jezelf.

Massage Den Haag
Massage Den Haag

Intuïtief masseren

Tijdens een massage in Den Haag ga ik intuïtief te werk om de plaatsen van stagnatie in het lichaam op te sporen en te masseren. Deze blokkades worden gericht gemasseerd en doorvoeld zodat jij je beter gaat voelen. Door deze intuïtieve aanpak krijg je bij mij altijd een massage die het meest aansluit op jouw persoonlijke behoeftes op dat moment. Er is bij mij veel ruimte voor persoonlijke aandacht en eventueel werk ik met het inzetten van natuurlijke kruidenformules om het lichaam te ondersteunen bij ontspannen en afvoeren van afvalstoffen. 

Boek een massage in Den Haag

Wil je een massage om even helemaal te ontspannen? Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijke massage en je hebt de mogelijkheid om dit te combineren met andere behandelingen, als onderdeel van het geestelijke, spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Naast Intuïtieve massage bied ik ook energetische behandelingen aan zoals reiki 1 in mijn praktijk in Den Haag. Bovendien ben ik actief als holistisch coach. In overleg stemmen we af waar jij behoefte aan hebt. Je kunt gerust contact opnemen via WhatsApp, e-mail of een voicemailbericht. Ik zal dan zo snel mogelijk op je bericht reageren. Op deze manier blijf ik met mijn volle aandacht bij de cliënten die behandeld worden in mijn praktijk.

Massage Den Haag

Tarieven

1e Consult

Intake, coaching en behandeling – 90 min

€ 85,-

Vervolgconsult

Coaching en behandeling – 60 min

€ 70,-